Снимка на Вегас Късмет
Магазин RSS

Късмет на Вегас

Сроковете и условията са правно обвързващо споразумение. С достъпа до уебсайтовете, Вие се съгласявате да спазвате Общите условия, както и правилата за всеки един от продуктите, които предлагаме. Ако не сте съгласни с някоя от разпоредбите на Общите условия, трябва незабавно да спрете да използвате уебсайтовете.

Вие също трябва да прочетете нашата Политика за поверителност, която е достъпна тук

Тези Общи условия бяха последно актуализирани на 31 декември 2018.

1. ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

1.1 Ние сме Bgo Entertainment Limited на Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, компания, регистрирана в Alderney под регистрационен номер 1839 (“we"Или"us"Или"наш").

1.2 В тези Общи условия “Вие"Или"вашият"Означава вас, лицето, което използва уебсайтовете и / или хазартните услуги, достъпни за вас на или чрез уебсайтовете ("Услуги").

1.3 Ако имате някакви въпроси, оплаквания или коментари относно Уебсайтовете или Общите условия, можете да се свържете с нас чрез изпращане на имейл support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. РЕГУЛИРАНЕ И СЪОТВЕТСТВИЕ

2.1 Ние сме лицензирани и регулирани от Комисията по хазарта на Великобритания съгласно разпоредбите на Закона за хазарта на Обединеното кралство 2005 за целите на предлагане на хазартни услуги на клиенти във Великобритания (номер на лиценза 39533). Можете да намерите допълнителни подробности за нашия лиценз тук.

2.2 Услугите за хазарт, които предлагаме на клиенти извън Великобритания, се регулират от лиценза на Комисията за контрол на хазарта в Alderney („AGCC”), Както е издадено в раздел 7 на Наредбата за игра на игри Alderney 2009. Лицензът е предоставен на Bgo Entertainment Limited на 24 февруари 2012.

3.YOUR ACCOUNT

Изисквания за допустимост

3.1 За да отворите сметка и да използвате услугите, трябва:

3.1.1 най-малко осемнадесет (18) години или, когато територията, в която пребивавате, налага по-висока възрастова граница от тази, такава по-висока възраст (Минимална възраст");

3.1.2 живеят на територия, в която приемаме потребители, и в които използването на уебсайтовете и услугите не е незаконно;

3.1.3 да се регистрирате от свое име, за ваша полза и да не се регистрирате или да играете от името на някой друг;

3.1.4 да имате валидна банкова сметка или начин на плащане, който е достъпен на нашия сайт и който е регистриран на адрес на територия, в която приемаме потребители;

3.1.5 пълно и честно попълване на формуляра за регистрация;

3.1.6 не са изключени от хазарта;

3.1.7 имам не са изключени от хазарта; не може да ви даде никакво предизвестие, Вие сте Условия за ползване. Ако някаква промяна е неприемлива за вас, все още не сте имали сметка, закрита от нас съгласно параграф 7.2 (забранена дейност) или параграф 9.3 (злоупотреба с промоция), и не сте изключили себе си от хазарт с нас (вж. Параграф 10 „Отговорно залагане“ ").

3.1.8 да не бъде един от нашите служители или служител на някой от нашите лицензополучатели, дистрибутори, търговци на едро, дъщерни дружества или други агенции, доставчици, търговци на дребно, нито в близките семейства на такива лица; и

3.1.9 по всяко време се съобразявате с настоящите Общи условия, както и с всички други условия, приложими към предоставянето на Услугите ни (включително лицензионното споразумение с краен потребител на Playtech, което може да бъде намерено в Приложение 1 към настоящите Общи условия).

3.2 Понастоящем не приемаме потребители от следните страни: САЩ, САЩ / GB Вирджински острови, Малките територии на САЩ, Северна Корея, Китай, Сирия, Йемен, Испания, Италия, Франция и отвъдморските региони, Афганистан, Либия, Сиера Леоне Иран, Ирак, Нигерия, Зимбабве, Мали, Судан, Белгия, Гърция, Израел, Германия, Турция, Швейцария, Хонг Конг, Дания, Естония, България, Кипър, Макао, Филипините, Сингапур, Унгария, Обединените арабски емирства, Румъния, Португалия, Холандия, Русия, Полша, Украйна, Чехия, Гваделупа, Мартиника, Малайзия, Австралия, Колумбия и Швеция.

3.3 Дори ако приемем молбата ви за сметка, в зависимост от територията, в която пребивавате, може да нямате достъп до пълния набор от услуги, които предлагаме.

3.4 Имате право само на една сметка на всеки от уебсайтовете и вашият профил е само за ваша лична употреба и няма да се използва за професионални или търговски цели или от трети лица. Профилът ви трябва да е регистриран във вашите собствени, правилни, имена и лични данни и не трябва да дублирате профила си чрез име, лице, семейство, домакинство, адрес (пощенски или IP), имейл адрес или устройство.

3.5 Всички други сметки, които откривате при нас и които са дублирани сметки, могат да бъдат затворени от нас. Ако затворим дублиран профил:

3.5.1 всички бонуси, безплатни завъртания и печалби, натрупани от такива бонуси и безплатни завъртания, ще бъдат анулирани и конфискувани от вас;

3.5.2 можем да анулираме всички печалби и да възстановим всички депозити (по-малко суми във връзка с невалидни печалби), направени по отношение на този дублиращ се профил и, доколкото те не са възстановени от нас от съответния дублиран акаунт, всички дължими суми да ни бъде възстановен от Вас по отношение на дублиращ се профил, може да бъде възстановен от нас директно от всеки друг от Вашите сметки (включително всякакви други дублиращи се сметки).

3.6 Дори ако отговаряте на критериите за допустимост, посочени по-горе, можем да изберем да откажем приемането на вашата заявка за сметка по всяко време и по каквато и да е причина.

Данни за профила и сигурност

3.7 За да регистрирате сметка, трябва да предоставите някои лични данни, както и да създадете парола.

3.8 Трябва да се уверите, че личните ви данни са актуални, тъй като ние можем да ви уведомим по имейл, телефон, текстово съобщение или поща. Освен това препоръчваме винаги да излизате всеки път, когато приключите да играете на нашия сайт. Това се отнася за всички устройства, включително мобилни телефони и настолни компютри.

3.9 Вие сте отговорни за запазването на поверителността на вашето потребителско име и парола и сте отговорни за всички дейности, които се извършват чрез вашия акаунт. Вие се съгласявате да ни уведомите незабавно за всяко неразрешено използване на вашия акаунт, за което сте разбрали.

3.10 Освен в случай на наша небрежност, ние не поемаме никаква отговорност за достъпа на трети лица до Вашата сметка и ние няма да носим отговорност за загуби, причинени от Вас в резултат на злоупотреба с Вашата сметка от някое лице. С изключение на по отношение на нашата небрежност, всички транзакции, при които вашето потребителско име и парола са въведени правилно от трета страна, ще се считат за валидни.

3.11 Ако сте родител или отговорите на някого, който не е от минималната възраст, трябва да предприемете необходимите предпазни мерки, за да предотвратите достъпа на тези лица до вашата сметка. Особено внимание трябва да се обърне на мобилните устройства, особено ако оставите акаунта си между сесиите.

Проверки за проверка на самоличността и възрастта

3.12 Използването на уебсайтовете или услугите, ако не сте на минималната възраст, е незаконно.

3.13 За да удостоверим самоличността си и че сте минималната възраст, когато разглеждате молбата си за сметка, ние можем да предприемем такива проверки за проверка, каквито можем да изискаме, или както може да се изисква от трети страни (включително регулаторни органи) ,

3.14 Ако не можем да удостоверим самоличността ви и че сте задоволително минималната възраст, можем да ви помолим да предоставите допълнителна документация, за да можем да го направим. Това може да включва (но не се ограничава до) следната документация:

3.14.1 валиден, актуален фотографски документ за самоличност (като паспорт, шофьорска книжка, национална лична карта, служебна карта за самоличност или друга форма на официален документ, подписан от вас). Всички документи трябва да са валидни по време на проверката, когато е приложима датата на изтичане на срока на валидност; и

3.14.2 доказателство за адрес (като например сметка за комунални услуги, бележка от лекар, писмо от адвокати или банково извлечение, изпратено на вашия регистриран адрес). Цялата такава документация трябва да е не повече от 3 месеца по време на проверката и да показва пълното ви име, адрес на управление, датата на издаване и заглавието на фирмата / емитента и / или логото.

3.15 Можем да замразим сметката ви и да ви попречим да изтегляме средства, докато не изпълните успешно тези проверки.

3.16 Може би ще се наложи периодично да изпълняваме тези проверки за регулаторни, бизнес или съображения за сигурност.

3.17 Ако не сме успели да потвърдим, че сте минималната възраст в рамките на 72 часа от отварянето на сметка и депозирането на средства, сметката ви ще бъде замразена и няма да бъде разрешено по-нататъшно хазартно, докато не потвърдим, че сте минималната възраст. Ако установим, че не сте на минималната възраст, всички депозити, направени от вас, ще бъдат върнати на вас, всички печалби, които сте натрупали, ще бъдат конфискувани от вас (и могат да бъдат приспаднати от сумата на всеки върнат депозит) и да ни върнете при поискване всички такива средства, които са били изтеглени от вашата сметка.

Против прането на пари проверки

3.18 Незаконно е да внасяте средства, получени от престъпни, незаконни или измамни дейности, в профила си (или да се опитате да го направите). Освен посочените по-горе проверки за проверка на самоличността и възрастта, от закона се изисква да предприемем определени проверки срещу изпирането на пари, за да предотвратим такова поведение.

3.19 Ние наблюдаваме необичайни или подозрителни транзакции и можем да изискаме да предоставите допълнителна идентификационна документация или доказателство за източника на богатство или източник на средства по всяко време, ако отговаряте на определени критерии, ако сме загрижени за нивото на разходите ви, или ако подозирате, че може да депозирате средства, получени от престъпни, незаконни или измамни дейности. Докато не изпълните успешно такава проверка, можем да замразим профила Ви и да ограничим изтеглянето на всички средства (включително печалби и депозити).

3.20 Когато имаме основателни съмнения за престъпни, незаконни или измамни дейности, можем да докладваме за такава дейност на съответния регулатор или орган, да закрием сметката ви и да запазим всички средства в сметката Ви (включително депозити и печалби).

Затваряне на профила Ви

3.21 Можете да закриете профила си по всяко време, като ни предоставите не по-малко от 24 часа и се свържете с нас на support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Когато поискате затваряне на сметката си в съответствие с параграф 3.21, при спазване на параграф 3.23 ще ви върнем всички остатъци по сметката си към вас минус таксата за теглене, която се прилага (както е посочено в параграфи 4.17 и 4.18). При погасяване на неуреденото салдо, ние използваме най-новия начин на плащане по Вашата сметка или всеки друг начин на плащане, който можем разумно да изберем.

3.23 При закриване по ваше искане ние (без да ограничаваме правата си по параграфи 3.19 и 3.25) имаме право да удържаме от всякакво погасяване на неизплатеното салдо по вашата сметка, всички парични средства по параграфи 7.2 и 9.3.

3.24 Можете също така да изберете да изключите акаунта си или временно да преустановите акаунта си, като използвате функцията „time-out“. Самоизключването и спирането са в сила незабавно. Подробности за двата инструмента са описани в раздела за отговорни хазартни сайтове на уебсайтовете.

3.25 В допълнение към другите ни права в тези Общи условия за закриване на профила Ви по конкретни причини, ние можем също да закрием профила ви по всяко време и по каквато и да е причина при писмено уведомление. Ако го направим, при спазване на параграф 3.27, ще ви издадем всички реални парични средства, останали в сметката Ви по време на приключването.

3.26 Когато изберем да закрием сметката си, освен в случаите, когато се прилагат параграфи 3.24 и 3.27, ако сте се класирали или получили активен бонус, ние ще Ви позволим да получите бонуса или да използвате остатъка от бонуса си и да попълните всички изисквания за залагане. свързани с бонуса. В случай, че този параграф се прилага, ще възстановим салдото по вашата сметка веднага щом това е разумно осъществимо, след като използвате някой бонус или по ваше искане.

3.27 Когато затворим профила Ви съгласно параграф 7.2 (Забранена дейност) или параграф 9.3 (Промоционална злоупотреба), салдото на профила Ви няма да бъде възстановено и се счита, че е задържано от Вас до степента на всяка претенция, която може да имаме срещу към датата на всяко такова приключване (независимо дали по сметката, дублираща се сметка или по друг начин).

Замразяване на профила Ви

3.28 Ние имаме право да замразим Вашата сметка при някое от обстоятелствата, посочени в настоящите Общи условия. В случаите, когато блокираме профила Ви:

3.28.1 не се разрешава никаква дейност (включително депозити, тегления или игри) до датата, на която тя се активира отново от нас;

3.28.2 никакви бонуси или награди няма да бъдат кредитирани по сметката или подлежащи на погасяване; и

3.28.3 ще разгледаме въпроса, който е довел до спирането, и се опитваме да го разрешим възможно най-скоро, за да може сметката да бъде повторно активирана или затворена.

4. ДЕПОЗИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ФОНДОВЕ

Депозиране на средства

4.1 Можете да добавяте средства към сметката си чрез различни методи на плащане, включително (но не само) Visa, Mastercard, PayPal, Maestro, Skrill и Neteller. Наличните методи могат да варират в зависимост от това къде се намирате и това ще бъде отразено в опциите, представени в нашия интуитивен касиер. Можете да използвате единствено начин на плащане, регистриран на ваше име, за да депозирате средства. Ако депозирате, използвайки метод на плащане, за който не сте титуляр на сметката, ние си запазваме правото да третираме всеки депозит като невалиден и всички печалби, произтичащи от такъв депозит като невалидни, до задоволителното изпълнение на всички съответни проверки.

4.2 Можете да изберете повече от един метод на плащане. Когато добавите нов начин на плащане, трябва да направите депозит чрез този начин на плащане, преди да може да се извърши изтегляне по този начин на плащане.

4.3 Минималната сума, която можете да депозирате в сметката си в една транзакция, е £ 10 (или еквивалент в избраната от вас валута). Можете да зададете лимит за депозит в профила си по всяко време, като посетите раздела „Отговорна игра“ на уебсайтовете. Всеки лимит на депозит, който сте задали, не може да бъде увеличен, без да ни изпратите известие за 24 часа за желанието ви да увеличите лимита си за депозит и само когато отново заявите увеличението след изтичане на 24 часа, увеличението се прилага.

Депозитни такси

4.4 Ние не носим отговорност за каквито и да било такси или такси, прилагани от издателя на вашата карта, банка или финансова институция, в резултат на направения от Вас депозит в сметката Ви.

4.5 За всеки депозит, който въвеждате в профила си под £ 500, ще начисляваме такса за компенсиране на данъка в размер на 2.5% от депозираната сума (при условие, че е минимално 50p (или еквивалент в избраната от вас валута)). Това означава, че ако депозирате £ 100, ние ще таксуваме £ 102.50 на Вашия начин на плащане и £ 100 ще бъде кредитиран по Вашата сметка или ако депозирате £ 10, ще таксуваме £ 10.50 на Вашия начин на плащане и £ 10 ще бъде кредитиран сметка.

Вашите депозирани средства

4.6 Не се дължат лихви за всички средства, държани в сметката ви. За избягване на съмнение не трябва да използвате профила си за други цели, освен за да използвате уебсайтовете и услугите (например като банкова сметка) и ако разберем за депозити и тегления без съразмерна игрална активност, запазваме право на приспадане на административна такса.

4.7 Ние не предлагаме кредитна услуга.

4.8 Вашите средства се държат на отделна банкова сметка от нашите бизнес сметки. Профилът се нарича „Клиентски профил“, за да се разграничи от другите бизнес сметки, които държим. Съгласно системата за оценка на клиентските средства на Комисията за британския хазарт тя отговаря на изискванията за разделяне на средствата на клиентите на ниво: основен, Съответно, средствата се считат за незащитени в случай на несъстоятелност. Като такива, ние спазваме както изискванията на Комисията по хазарта на Великобритания, така и Комисията за контрол на хазарта в Олдърни.

4.9 Нашето предприятие-майка BGO Limited, Suite 5 Valley Towers, Valley Road, Birkirkara, Малта, BKR9022 е гарантирало намеренията си да предостави финансова подкрепа, която да ни позволи да посрещнем задълженията си в случай на неплатежоспособност, включително средства за играчи. Ако престанем да работим, всички разумни усилия за връщане на суми ще бъдат направени от нашия родител. В случай, че родителят не може да се свърже с вас, ще имате период, не по-дълъг от 120 дни от датата, на която престанахме да работим, за да се свържете с родителя и да възстановите дължимите средства. Тези средства не могат да бъдат възстановени след изтичането на 120 деня.

4.10 Доколкото от вас се изисква да го направите от местните си законови, данъчни или други органи, вие сте отговорни за отчитане на печалбите и загубите, произтичащи от използването на уебсайтовете.

Теглене на средства

4.11 Вие сте отговорни да ни предоставите правилната информация за банковата сметка за теглене на средствата Ви. Няма да възстановим средствата, платени на неправилен профил, ако това се дължи на грешката ви.

4.12 Можете да изберете предпочитан метод за оттегляне, при условие че вече сте депозирали с този метод. Когато са използвани няколко метода на плащане в един акаунт, можем да разпределим тегленето на избрания от нас начин на плащане. Можем да обработваме тегления за над £ 10,000 по банков път.

4.13 Когато поискате теглене, ще имате максимален период от 24 часа, за да отмените изтеглянето, в зависимост от нивото ви на игра. Наличието на отмяна ще ви бъде ясно на уебсайтовете. Ако в този момент направите заявка за сторниране, средствата няма да бъдат изтеглени и ще се върнат обратно към профила Ви.

4.14 Вие не трябва да правите или да се опитвате да правите каквито и да било възстановявания на средства и / или да отхвърляте или да отменяте всяко плащане, което сте направили, и вие се съгласявате да ни възстановите възстановените суми, отказа или отмяната на плащанията, които правите, и всяка произтичаща от нас загуба.

4.15 Можете да поискате теглене на средства по всяко време. Няма да можете да изтеглите средства от сметката си и няма да бъдем задължени да връщаме средства от сметката Ви, докато не проверим задоволително:

4.15.1 Вашата самоличност, пребиваване и това, че сте минимална възраст, в съответствие с проверките за идентичност и проверка на възрастта, посочени в параграф 3 по-горе;

4.15.2 че не сте депозирали средства от престъпни, незаконни или измамни дейности, в съответствие с проверките срещу изпирането на пари, посочени в параграф 3 по-горе; и

4.15.3 че не сте направили или се опитали да направите каквито и да било възстановявания, откази, анулиране или отмяна на плащания.

Такси за теглене

4.16 Ние не носим отговорност за каквито и да било такси или такси, прилагани от издателя на вашата карта, банка или финансова институция, в резултат на искане за теглене.

4.17 Ние начисляваме такса в размер на £ 2.50 (или еквивалент в избраната от вас валута) за всички тегления на средства. Това означава, че ако поискате теглене на £ 100, банковата Ви сметка ще бъде кредитирана с £ 97.50.

4.18 Когато поискате международен банков превод, ние можем да таксуваме и допълнителна такса в размер на £ 15 (или еквивалент в избраната от вас валута).

5. ПЛАЩАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ

Залагане

5.1 Можете да направите залог или залог само до стойността на изчистените средства, които имате в сметката си. Ние си запазваме правото да анулираме всеки залог или залог, които сме приели по погрешка, когато в профила Ви няма достатъчно средства.

5.2 Ние също така можем да обявим всеки залог за невалиден, ако имаме основания да подозираме, че сте предприели някаква забранена дейност, като в този случай не се изплащат никакви печалби.

5.3 Размерът на минималния и максимален залог варира от игра до игра на уебсайтовете и се показва на екрана. Моля, вижте отделната игра за повече информация.

5.4 След като потвърдите детайлите на залога си и започнете играта, обикновено като предприемете действие като „завъртане“, „залог“ или „игра“, залогът ви ще се счита за приет и няма да можете да промените или го променяйте.

Печалбите

5.5 Печалбите, дължими на Вас, ще бъдат кредитирани в салдото на Вашата сметка. Това не е доказателство за победа и при спазване на правата ви по точки 12 и 16 (според случая) от настоящите Общи условия се съгласявате, че нашите записи (или записи на нашите трети доставчици на игри) ще бъдат крайният орган при определянето на печалби.

5.6 Всички слотове, видео покер, маса, карти и аркадни игри, включени в уебсайтовете (с изключение на прогресивните джакпоти), се ограничават до максимално изплащане на £ 250,000 (или еквивалента в избраната от вас валута) на всеки един клиент при всяко еднократно залагане. В по-голямата част от случаите това е посредством ограничения на залозите, наложени в рамките на приложимите игри. За избягване на съмнение това е независимо от размера на залога или броя на поставените залози. Ако спечелите повече от тази сума в някой кръг на залагане в резултат на грешки в лимитите на залога, ще спечелите £ 250,000 (или еквивалент в избраната от вас валута) и всяка сума над това ще бъде невалидна.

5.7 Ние полагаме всички усилия, за да гарантираме, че грешки или грешки не се появяват в нито една игра или с каквато и да е транзакция, свързана с Вашата сметка. С изключение на в резултат на нашата небрежност, ние можем да анулираме всички печалби или парични средства, осигурени от печалби в резултат на грешка или грешка или техническа грешка (включително, но не само, неправилни изплащания на игра или неизправности в играта) с някоя от игри или предлагани услуги. Вие се съгласявате да загубите всички печалби, произтичащи от такива грешки, грешки или технически грешки и да признаете, че в някои случаи исканията за оттегляне могат да бъдат държани за одобрение, за да се гарантира, че такива грешки, грешки или технически грешки не са настъпили.

Прогресивни джакпоти

5.8 Няма максимални изплащания за прогресивните джакпотни печалби. При спазване на точки 5.7 по-горе и 5.9 по-долу, ако спечелите прогресивен джакпот, ще получите сумата, която се показва в прогресивната игра, която играете по време на победата си.

5.9 Всички печалби от прогресивен джакпот подлежат на проверка и потвърждение от доставчика на играта. Сумите за спечелване на прогресивен джакпот могат да варират в резултат на проверка и валидиране и вие се съгласявате и разбирате, че проверената сума на прогресивния джакпот в официалното известие, получено от доставчика на играта, определя точния размер на всеки спечелен прогресивен джакпот.

5.10 Ако спечелите прогресивен джакпот, ние ще се постараем да ви платим пълната сума, спечелена за вас в рамките на 31 дни на победата, докато не потвърдите сумата на джакпота от всеки доставчик на игра и при спазване на параграф 4.15 по-горе. Ние си запазваме правото да изплащаме прогресивните джакпотни печалби във валутата, в която ни е платена от доставчика на играта.

5.11 Ние можем да извадим прогресивен джакпот по всяко време и по каквато и да е причина.

Данъчно облагане

5.12 Вие носите единствена отговорност за записване, плащане и отчитане на всеки компетентен орган за всякакви данъци или други такси, които могат да бъдат дължими върху всички печалби, които получавате.

6. НЕАКТИВНИ ИЛИ ЗАМРАЗЕНИ СМЕТКИ И ТАКСИ ЗА ДОРМАНИЯ

6.1 Ако не сте влезли в профила си или не сте имали достъп или не сте го ползвали за непрекъснат период от 12 месеца, или ако профилът ви е бил замразен в очакване на потвърждение, както е посочено в параграф 3.19 за непрекъснат период от 12 месеца, профилът Ви ще бъде неактивни. Ако Вашата сметка стане неактивна, ние ще продължим да полагаме всички разумни усилия за задоволително завършване на проверката или да положим всички разумни усилия да се свържем с Вас, за да определим Вашите желания по отношение на неизползваните реални парични средства.

6.2 Ако профилът ви остане неактивен за допълнителен период от 12 месеца или ако той все още е замразен, той се счита за пасивен. Ако сметката Ви се счита за пасивна, ние ще положим всички разумни усилия, за да Ви напомним да завършите успешно проверката или да се свържем с Вас, за да определим Вашите желания по отношение на неизползваните реални парични средства. Ако след още 6 месеца все още не сме могли да се свържем с вас, за да определим желанията ви, профилът ви ще бъде затворен.

6.3 Ако се свържете с нас след 30-месечния период и последващо закриване на сметката, за да получите възстановяване на салдото по вашата сметка, ние ще обработим такова възстановяване, при спазване на параграфите 7.2 и 9.3, при условие че удовлетворително завършите проверката в съответствие с параграф 3.19, ако е необходимо и предмет на нашите законови и регулаторни задължения.

7. ЗАБРАНЕНА ДЕЙНОСТ

7.1 Вие се съгласявате, че няма да:

7.1.1 да използвате Уебсайтовете или Услугите за каквито и да било търговски цели или да популяризирате продуктите или услугите на Вашата собствена или трета страна;

7.1.2 да използват уебсайтовете или услугите по всякакъв начин, който може да доведе до насърчаване, снабдяване или извършване на всякакви измамнически практики или престъпни дейности;

7.1.3 прехвърляне на файлове, съдържащи вируси, троянски коне или други вредни програми;

7.1.4 достъп или опит за достъп до сметките на други потребители или за проникване или опит за проникване в мерките за сигурност на уебсайтовете;

7.1.5 да използвате злоупотреба или обиден език в използването на уебсайтовете и услугите (включително избиране на потребителско име или име, което е обидно или обидно или чрез използване на злоупотреба или обиден език в нашата функция за поддръжка на чат);

7.1.6 да използвате всяка техническа грешка, вратичка, грешка или неправилно конфигуриране на някоя от игрите, предлагани в уебсайтовете, в своя полза или в ущърб на нас или други;

7.1.7 да използвате уебсайтовете или услугите на територията, в която е незаконно да го правите;

7.1.8 да предприемат всякакви злоупотреби с насърчаване (както е определено в параграф 9 по-долу); или

7.1.9 нарушавате някое от настоящите Общи условия по друг начин.

7.2 Дейностите в параграф 7.1 са форми на „Забранена дейност". Можем да преустановим, ограничим или затворим профила ви по всяко време без предупреждение, ако имаме основателни причини да смятаме, че сте предприели някаква забранена дейност и / или възстановите от сметката си сумата на всички депозити, изплащания, бонуси или печалби, които са били които са засегнати или по някакъв начин се дължат на забранената дейност. Правата, изложени в този параграф, не засягат други права (включително права на обичайното право), които можем да имаме срещу вас съгласно настоящите Общи условия или по друг начин.

7.3 При упражняване на нашите права по параграф 7.2 ние ще използваме всички разумни усилия, за да гарантираме, че ще упражняваме тези права по начин, който е справедлив за вас.

За целите на настоящия параграф 7.4:

7.4.1 "Измамна практика"Означава всякакви измамни действия, извършвани от вас или от всяко лице, действащо от ваше име или в съгласие с вас, и включват, без ограничение: (а) измамни обвинения и действия по преместване; (б) използването от Ваша сметка от всяко лице на всяка открадната, клонирана или неразрешена кредитна или дебитна карта като източник на средства; в) всеки опит за регистриране на невярна или подвеждаща информация за сметка; и (г) всяко действие или опит за действие, за което разумно се счита, че е незаконно, предназначено да ни измами, с цел да се заобиколят всички законови ограничения или да се извършат недобросъвестно, независимо от това дали някой такъв акт ни причинява вреда или вреда;

7.4.2 "Престъпна дейност"Включва, без ограничение, пране на пари и всяко престъпление съгласно Закона за хазарта 2005.

8. ПРОМОЦИИ, НАГРАДИ и СХЕМИ ЗА ЛОЯЛНОСТ

8.1 От време на време можем да предлагаме промоции за награди, като безплатни завъртания и бонуси или схеми за лоялност (“Награди").

8.2 Всички промоции, награди и схеми за лоялност се подчиняват на условията, посочени в този параграф 8, както и на всякакви други специфични условия, свързани със съответната промоция, награда или схема за лоялност, които публикуваме на уебсайтовете, по-специално за „Промоции“ страница (“Условия за популяризиране"). В случай на конфликт между Условията за насърчаване и условията, посочени в този параграф 8, важат Условията за насърчаване.

8.3 Освен влизането в схеми за лоялност, промоция (и наградите, получени от това) не могат да се използват заедно или комбинирано с каквато и да е друга промоция / награда.

8.4 Вие автоматично ще влезете в нашите програми за лоялност на Казино и Бинго, когато играете с реални пари на уебсайта.

8.5 Когато промоция или схема за лоялност изисква да направите депозит, за да получите награда, обратното изтегляне, направено в съответствие с параграф 4.13, няма да се счита за депозит за тези цели.

8.6 Ако поради техническа неправилна конфигурация към сметката ви бъде добавено неправилно възнаграждение, ние можем да коригираме тази грешка, като премахнем всички получени печалби и добавим отново наградата с правилната конфигурация.

8.7 Ако сметката ви е затворена по ваше искане или при обстоятелства, при които се прилагат параграфите 7.2 или 9.3, всички награди ще бъдат анулирани.

8.8 Ние можем да откажем или оттеглим промоция или схема за лоялност по всяко време по наше разумно усмотрение. Всяко такова анулиране няма да се отрази на никаква награда, която вече е била възложена на вас или е изкупена от вас.

9. ПРОМОЦИЯ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Промоциите и наградите 9.1 се предоставят за вашето удоволствие от уебсайтовете и за възнаграждаване на нашите клиенти. Не трябва:

9.1.1 използвайте няколко профила, за да предявите иск за награда или да въведете промоция повече от веднъж;

9.1.2 да участват във всякакви нередовни игри, когато играят с бонус средства, предмет на ограничения за залагане, които се издават като част от промоция или като награда с цел гарантиране на печалби, независимо от резултата. Ние ще гарантираме, че ще бъдете информирани, когато играете с ограничени бонус фондове, ще ви напомня какви са ограниченията и очертайте последствията от неспазването;

9.1.3 да използвате всяка техническа грешка, вратичка, грешка или неправилно конфигуриране на някоя от промоциите или наградите, предлагани на уебсайтовете, в своя полза или в ущърб на нас или други;

9.1.4 да се сключват с другите, за да се възползват от наградите или промоциите; или

9.1.5 използвайте VPN или маскирайте IP адреса си, за да влезете в промоция или да получите награда, за която иначе няма да имате право.

9.2 За целите на параграф 9.1 считаме, че „нередовното възпроизвеждане“ включва:

9.2.1 на рулетка, едно или повече от: а) обхващащи 24 или повече от наличните 37 номера; б) залагания на червено и черно; в) залагания на коефициенти и коефициенти; г) залагания на 1-18 (включително) и 19-36 (включително); д) залагания върху трите колони на оформлението на таблицата; е) залагания на трите десетки;

9.2.2 за залагане на бакара и на банкер, и на играч на същия преврат;

9.2.3 преминаване от игра с ниско тегло (25% или по-малко) към игра с висока тежест (100%) след големи печалби с цел изчистване на изискванията за залагане; и

9.2.4 използване на множество сметки (независимо дали са със себе си или други лица, държани от вас и / или съвместно с други лица), за покриване на цялото или мнозинството при евентуални случаи.

9.3 Дейностите в параграф 9.1 са форми на „Злоупотреба с реклами". Можем да преустановим, ограничим или затворим профила Ви, да оттеглим всички предоставени Ви награди и да изискаме възстановяване на всички печалби, които сте получили чрез Злоупотреба с Промоция (включително чрез приспадане на суми, държани в профила Ви) незабавно и без предупреждение, ако разумно сме смятате, че сте предприели злоупотреба с насърчаване.

10. ОТГОВОРНО ХАЗАРТИРАНЕ

10.1 Ние приемаме отговорния хазарт много сериозно. Предоставяме ви възможност да се самоизключвате от профила си при нас, да отделите време от използването на профила си и да зададете конкретни контроли, за да ограничите средствата или времето, което прекарвате в хазарта. За повече информация относно инструментите за отговорно залагане, които предлагаме, или ако имате някакви притеснения във връзка с хазарта си, моля, отидете в секцията „Отговорна игра“ на уебсайтовете или се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти и отговорния гейминг.

10.2 Ние ще използваме всички разумни усилия, за да гарантираме спазването на самоизключването. Ние ще приложим разумни проверки и предпазни мерки, за да гарантираме, че докато вие сте изключени от вас, не сте изпратени маркетингови материали за хазарта от нас и че нямате достъп до Услугите. Самоизключването обаче изисква съвместна ангажираност на вас и на нас. По време на периода на самоизключване не трябва да се опитвате да отваряте нови или дублиращи се сметки и приемате, че нямаме никаква отговорност или отговорност, ако продължите да правите хазарт и / или искате да използвате уебсайтовете, и ние не успяваме да разпознаем или определим, че сте самоизключени при обстоятелства, които са извън нашия разумен контрол, особено ако сте променили някоя от данните за регистрация, подадени преди това (включително, ако отворите друга сметка със същата информация, макар и въведена в регистрационния формуляр по различен начин).

10.3 Ако подозираме, че имате проблем с хазарта, можем да замразим сметката ви, докато предприемаме допълнителни проверки, за да установим дали сте доволни от нивото на разходите. След тези проверки, ако установим, че не контролирате хазарта, можем да затворим профила ви и да ви издадем всички реални парични средства, останали в профила Ви по време на закриването.

10.4 Националната асоциация за образователни ресурси и обучение за грижа за хазарта („GAMCARE“)www.gamcare.org.uk) предоставя информация, съвети и консултации на лица, техните семейства и приятели, които имат притеснения относно проблемния хазарт. Номерът на безплатната телефонна линия за GAMCARE (наличен 8am - полунощ, 7 дни в седмицата) е 0808 8020 133).

11. ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

11.1 Ние предлагаме услуги за поддръжка на клиенти за всички наши играчи. С нашия екип за обслужване на клиенти и отговорни игри можете да се свържете чрез електронна поща, телефон и поддръжка на чат на живо. Нашите часове на работа и нашите данни за контакт могат да бъдат намерени на Помогне стр.

11.2 Когато се свържете с екипа ни за обслужване на клиенти и отговорния игрален отбор, те ще извършат проверка на самоличността, за да се уверят, че сте титуляр на сметката.

11.3 Моля, имайте предвид, че всички взаимодействия с нашия екип за обслужване на клиенти и екипа за отговорни игри и VIP екипите (включително телефонни обаждания) могат да бъдат записани за целите на обучението, мониторинга и гарантирането на качеството.

12. ЖАЛБИ И СПОРОВЕ

12.1 Надяваме се, че сте напълно доволни от уебсайтовете и услугите. Ако обаче имате оплакване, този раздел обяснява как да направите такава жалба и процесът, който ще приложим, след като го направите.

12.2 Можете да ни подадете жалба по всяко време, като се свържете с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и екип за отговорна игра, като изпратите имейл support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com или посещение на Помогне страница. Моля, посочете потребителското си име, пълното си име, възможно най-подробна информация за жалбата и ако е необходимо, включете съответните прикачени файлове.

12.3 Всякакви жалби трябва да бъдат регистрирани в нашия екип за обслужване на клиенти и отговорни игри в рамките на 6 месеца от настъпването на събитието, за което се отнася жалбата. Няма да бъдем в състояние да се справим с каквато и да е жалба по отношение на събитие, което предхожда този период.

12.4 Ние ще потвърдим получаването на повечето оплаквания в рамките на 24 часа. В някои редки случаи нашето признание може да бъде забавено (например, ако съдържанието на съобщението или фактите по жалбата са неясни).

12.5 В някои случаи жалбата ви ще бъде ясна (например недоразумение или призната системна грешка). Тези оплаквания могат да бъдат разрешени бързо от нашия екип за обслужване на клиенти и отговорния игрален екип и без продължително разглеждане в съответствие с нашия пълен процес на подаване на жалби. Когато случаят е такъв, ние си запазваме правото да го направим.

12.6 Всички други оплаквания ще продължат към нашето разглеждане на етап 1, след което член на нашия отдел за обслужване на клиенти и ръководството на екипа за отговорни игри ще бъде натоварен да проучи и отговори на жалбата ви. При приключване на такова разследване (обикновено в рамките на 5 работни дни) ще Ви съобщим нашето решение във връзка с жалбата.

12.7 Ако сте неудовлетворени от нашето решение и отговор на вашата жалба на този етап, тогава, ако не сме ви информирали, че такова решение е нашето окончателно решение, можете да поискате жалбата ви да премине към нашето разглеждане на етап 2. Би било полезно за нас на този етап, ако можете да посочите защо оставате недоволни от решението Stage 1.

12.8 Етап 2 жалби ще бъдат разследвани от висшето ръководство. Информацията, разглеждана на етап 1, ще бъде преразгледана заедно с решението и всяка допълнителна информация, която е предоставена. При приключване на такова разследване ще Ви съобщим нашето решение във връзка с жалбата и ще очертаем какви възможности имате, ако останете недоволни от резултата.

12.9 Стремим се да разрешим всички жалби възможно най-скоро и ще използваме всички разумни усилия, за да сключим нашия процес на жалби в рамките на 8 седмици от първоначалното ни потвърждение. Ще удължим този 8-седмичен период, ако не се ангажирате своевременно с процеса на подаване на жалби, като вземете предвид всяко забавяне, причинено от такъв провал. Ако се окаже, че ще ни отнеме повече от 8 седмици, ще Ви пишем, за да Ви информираме за преразгледаните срокове.

12.10 Ние си запазваме правото да постановим окончателно решение във връзка с всяка жалба на всеки етап от този процес, особено ако считаме, че жалбата ви е без основание, несериозно, досадно или лесно разрешено. Ако го направим, ние ще ви дадем яснота и ще имате избор да приемете решението или да продължите с ADR (ако е приложимо - вижте параграф 12.11).

12.11 Ако не сте съгласни с нашето окончателно решение, жалбата се отнася до хазартните услуги, които предоставяме, а вие живеете във Великобритания, имате право да потърсите разрешение на жалбата си чрез процедура за алтернативно разрешаване на спорове (“ADR”). Ние назначихме eCOGRA като наш доставчик на услуги за ADR услуги. Когато стойността на спора е по-малка от £ 10,000, ние ще спазим констатациите от всяка процедура за АРС, ако липсват материални или явни грешки от страна на доставчика на ADR. Можете да се свържете с eCOGRA чрез техния уебсайт, който може да бъде намерен тук.

12.12 Моля, обърнете внимание, че оплакванията, които не са свързани с хазартните услуги, които предлагаме (например лошото обслужване на клиенти, видовете предлагани продукти), не са подходящи за препращане към нашия доставчик на ADR и ще бъдат разглеждани вътрешно.

12.13 Ако не сте съгласни с решението на нашия старши мениджърски екип и живеете в държава, различна от Великобритания, трябва да се свържете с AGCC чрез техния уебсайт, който може да бъде намерен тук, Ние ще се придържаме към всяко решение, взето от AGCC и ще им помогнем при всяко разследване, което те предприемат. Имайте предвид обаче, че AGCC няма да се занимава с никакви спорове, свързани с игри, предоставяни от SG Digital.

12.14 Също така имате право да подадете жалбата си до европейската платформа за онлайн разрешаване на спорове (ODR), която е достъпна тук, Моля, имайте предвид обаче, че това може да увеличи времето, необходимо за разрешаването на жалбата Ви.

12.15 Очакваме, че всички факти и съдържание на жалбите остават поверителни между нас по време на процедурата за подаване на жалби и всяка процедура за АРС. Това не се отнася за случаите, когато желаете да потърсите конфиденциален съвет или когато законът или съдебният процес изискват публично оповестяване. Нищо в този процес не е предназначено да повлияе на вашите правни или законови права в това отношение.

13. ПОВЕРИТЕЛНОСТ

13.1 Трябва да сте сигурни, че сте прочели нашата Политика за поверителност, която съдържа важна информация за използването на Вашите лични данни и друга информация, свързана с Вашата поверителност. Декларацията за поверителност може да бъде достъпна тук.

13.2 Ние ще си сътрудничим с всички правоприлагащи органи или регулаторни органи или съдебни заповеди, които ни изискват или ни насочват да разкрием самоличността или да намерим някого за предотвратяване или разкриване на престъпления или задържане или наказателно преследване на нарушители. Възможно е да има други обстоятелства, при които от закона може да се наложи да разкрием информация за вас или за използването на уебсайтовете или услугите.

14. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

14.1 Уебсайтовете и цялото съдържание и софтуер, предоставени на него (включително, но не само, игрите), са собственост на нас или са лицензирани за нас. “Bgo”, “bgo.com”, “powerspins”, “powerspins.com”, “bgo Live”, “bgo Bingo”, “Candy Club”, “vegasluck” и “vegasluck.com” са търговски марки, марки за услуги, и търговски имена, притежавани от нас.

14.2 Вашето използване на уебсайтовете и неговото съдържание не ви предоставя никакви права във връзка с нашите права върху интелектуалната собственост, включително, без ограничение, търговски марки, лога, графики, снимки, анимации, видео и текст или интелектуалната собственост на трети страни в уебсайтовете и съдържанието му (включително, но не само, някоя от игрите).

14.3 Нямате право да копирате, възпроизвеждате, публикувате, изтегляте, публикувате, излъчвате, записвате, предавате, експлоатирате, коментирате публично или разпространявате по какъвто и да е начин Услугите, уеб страниците или материалите в уебсайтовете или компютърните кодове на елементи съдържащи уебсайтове, различни от вашите лични нужди.

14.4 Можем да предоставим софтуер, който може да бъде изтеглен и инсталиран на вашия компютър, мобилен и / или друго устройство. При спазване на настоящите Общи условия, ние Ви даваме отменяем, неизключителен, непрезастрахователен, непрехвърляем лиценз за използването на този софтуер на компютър, мобилен и / или друго устройство, притежаван или управляван от Вас, единствено за целите на използването на профила ви и нашите услуги.

14.5 Всяка употреба, различна от разрешената съгласно тези условия, може да се извършва само с нашето предварително изрично разрешение.

15. Връзки към други сайтове

15.1 От време на време можем да предоставяме връзки към други уебсайтове (чрез реклама или по друг начин). Тези връзки са предоставени само за ваше улеснение и удобство. Ние не контролираме такива уебсайтове на трети страни и не носим отговорност за тяхното съдържание. Нашето включване на връзки не означава никакво одобрение на материалите, съдържащи се в такива уебсайтове, или никаква връзка с техните оператори.

15.2 Вие приемате, че ние няма да бъдем страна по никаква сделка или договор с трета страна, която можете да сключите и ние няма да носим отговорност пред вас по отношение на загуби или щети, които може да пострадате, като използвате тези уебсайтове. Вие се съгласявате, че няма да ни включвате в спорове между вас и третата страна.

16. НАШАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВАС

16.1 Нищо в тези термини не е предназначено да:

16.1.1 да изключва или ограничава нашата отговорност за измамническо представяне или за смърт или телесна повреда в резултат на нашата небрежност или небрежност от страна на нас, нашите служители или агенти;

16.1.2 ограничете вашите законни права (законните права включват, например, че ние ще предоставяме Услугите с разумни умения и грижи и в разумен срок). За повече информация относно задължителното посещение на правата ви www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Имате някои правни средства, ако нарушим някое от вашите права, които могат да се прилагат независимо от настоящите Общи условия. Нищо в Общите условия не е предназначено да засегне тези законни права или други права, на които може да имате право.

16.3 С изключение на посоченото по-горе и освен по отношение на всички печалби, законно дължими на вас в съответствие с параграфите 5.5 - 5.10, максималната ни отговорност към Вас съгласно настоящите Общи условия е ограничена до по-голямото от:

16.3.1 когато тази отговорност се отнася до конкретен залог или залог, стойността на такъв залог или залог, платен от вас;

16.3.2 когато тази отговорност е свързана с неправилно използване на средства в сметката Ви, сумата, която сме загубили;

16.3.3 по отношение на всякакви други задължения, пет хиляди лири стерлинги (£ 5,000).

16.4 При спазване на параграфите 16.1 - 16.3 по-горе, ние не носим отговорност за:

16.4.1 загуби, които не са причинени от нарушение на Общите условия;

16.4.2 косвени загуби, които са страничен ефект от основната загуба или щета и които не са разумно предвидими от вас и нас по време на приемането на тези условия;

16.4.3 бизнес загуби и / или загуби за не-потребители;

16.4.4 загуби, причинени от оборудването и устройствата, които използвате за достъп до уебсайтовете и / или услугите;

16.4.5 загуба или повреда на добра воля или репутация; и

16.4.6 невъзможност за предоставяне на Услугите или за изпълнение на някое от нашите задължения съгласно тези условия, когато такова неизпълнение се дължи на събития извън нашия контрол. "Събития извън нашия контрол"Означава всяка причина извън разумния ни контрол, която ни пречи да предоставяме Услугите или да изпълняваме някое от другите ни задължения съгласно тези условия и включва, но не се ограничава до пожар, наводнение, буря, бунтове, граждански смущения, война, ядрена авария, терористична дейност и действия на Бога.

16.5 Докато ние полагаме разумни усилия да коригираме всякакви грешки, дефекти, пропуски или неизправности в Уебсайтовете и Услугите, веднага щом това стане възможно, след като са били доведени до нашето внимание, ние не обещаваме, че Уебсайтовете и / или Услугите няма да съдържат грешки. , дефекти, пропуски или неизправности.

16.6 Ние не обещаваме, че уебсайтовете или услугите ще бъдат на разположение непрекъснато и в напълно работещо състояние. Достъпът до уебсайтовете или услугите може да бъде временно преустановен и без предупреждение в случай на повреда в системата, поддръжка или ремонт или по причини, които са разумно извън нашия контрол.

16.7 Уебсайтовете и услугите се предоставят на база "както е" и "на разположение". Освен както е описано в този параграф 16, ние не правим никакво представяне или правим каквито и да е договорни обещания по какъвто и да е начин по отношение на Услугите или Уебсайтовете, включително, без ограничение, каквито и да е съвети, дадени (на лична или обща основа).

17. ПРОМЕНИ В ТЕЗИ УСЛОВИЯ

17.1 Ние постоянно търсим нови начини за подобряване на уебсайтовете и нашите услуги. Затова ние можем да променяме тези Общи условия от време на време по редица причини, включително (без ограничение) по търговски причини, да спазваме законите или правилата, или да спазваме препоръките, указанията или указанията на регулаторния орган.

17.2 Когато правим съществени промени в настоящите Общи условия, ще ви уведомим за такива промени по един от методите, изложени в параграф 17.3.

17.3 Когато правим съществени промени в настоящите Общи условия, ще ви уведомим по такъв начин на уведомяване, какъвто сме считаме, по наше усмотрение, за най-подходящ и който може да включва:

17.3.1 уведомяваме за уебсайтовете и ние можем, по наша преценка, да Ви поканим да приемете новите Общи условия с всякаква форма на потвърждение, каквато сметни. Ако ни предоставите такова потвърждение или продължите да използвате Уебсайтовете след уведомяване по този параграф 17.3, от този момент ще се счита, че сте приели и от обвързаността с новите Общи условия. Ако някаква промяна е неприемлива за вас, можете или да прекратите използването на уебсайтовете и / или да закриете профила си; или

17.3.2 имейл (на имейл адреса, който преди това сте ни предоставили).

17.4 За малки или незначителни промени не можем да ви уведомим, затова редовно проверявайте уебсайтовете, за да потвърдите датата, на която условията са били последно актуализирани.

18. общ

18.1 Ако някоя разпоредба от условията на настоящите Общи условия се счита за недействителна или неприложима от съда или регулатора, останалите разпоредби продължават да се прилагат.

18.2 Ако нарушите настоящите Общи условия и ние не предприемем никакви действия срещу вас, ние все още имаме право да използваме нашите права и средства за защита във всяка друга ситуация, в която нарушите Общите условия.

18.3 Може да пожелаем да прехвърлим нашите права или задължения, или да преотстъпваме задълженията си по настоящите Общи условия на друго юридическо лице. Вие се съгласявате, че можем да направим това, при условие че това не се отразява неблагоприятно на стандарта на услугата, която получавате съгласно настоящите Общи условия.

18.4 Вие не можете да прехвърляте никакви свои права или задължения, нито да сключвате договор с някой от задълженията си по тези Условия и условия изцяло или частично.

18.5 Нищо в тези Общи условия не трябва да се тълкува като създаване на агенция, партньорство или друга форма на съвместно предприятие между вас и нас.

18.6 Тези Общи условия не са предназначени да дават права на никого, освен на вас и на нас. Това не засяга правото ни на прехвърляне съгласно параграф 18.3.

18.7 Ако сте пребиваващи в Обединеното кралство, тези Общи условия и отношенията между вас и нас ще се управляват от и ще се тълкуват в съответствие със законите на Англия и Уелс. Съдилищата на Англия и Уелс имат изключителна юрисдикция, което означава, че може да предявите иск в Англия и Уелс или в държавата на ЕС, в която живеете.

18.8 Ако пребивавате в друга юрисдикция, различна от Обединеното кралство, тези Общи условия и отношенията между вас и нас ще се ръководят от и се тълкуват в съответствие със законите на Alderney. Съдилищата на Олдърни имат изключителна юрисдикция, което означава, че можете да предявите иск в Олдърни или в държавата на ЕС, в която живеете.


ПРИЛОЖЕНИЕ 1

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЛИЦЕНЗИЯ ЗА КРАЙНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

ВАЖНО

ТОЗИ УЕБСАЙТ Е РАБОТА С ПРОГРАМНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ИГРАТА НА СОФТУЕРА НА PLAYTECH LIMITED И КОМПАНИИТЕ НА ГРУПАТА ("ПРОДАВАЧА") С ЛИЦЕНЗ ОТ ПРОДАВАЧА. УСЛОВИЯ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ИЛИ ДРУГО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СОФТУЕРА (КАТО ДЕФИНИРИРАНО ПО-НИСКО) Е, ЧЕ ВЛЕЗЕТЕ В СЛЕДВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ С НАС, КОЕТО УПРАВЛЯВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СОФТУЕРА.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТОЗИ СПОРАЗУМЕНИЯ, КОГАТО СИ ПРЕДПОЧЕТЕТЕ ПЪЛНОТО РАЗБИРАТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО. АКО ИМАТЕ НЯКОИ СЪМНЕНИЯ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА НАСТОЯЩОТО СПОРАЗУМЕНИЕ, МОЛЯ се консултирайте с адвокат или друг правен съветник в своята юрисдикция.

ВАЖНО: ЛИЦА, НАСТАНЯВАНИ В НЯКОИ ТЕРИТОРИИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО В СЪОТВЕТНИТЕ АМЕРИКАНСКИ СТРАНИ И ИЗ ТЕРИТОРИИТЕ, ИЗРАЕЛ И ДЪРЖАВИТЕ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ, ИЗКЛЮЧЕНИ ИЛИ ПОДОБНИ КАТО ЧАСТ НА УСЛОВИЯТА И / ИЛИ СПИСЪКА ОТ ВРЕМЕ ДО ВРЕМЕТО ("ЗАБРАНЕНИТЕ ЮРИСДИКЦИИ") НЕ СА РАЗРЕШЕНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА СОФТУЕРА В НИКАКВИ НИКАКВАМ ИЛИ НАЧИН НА ВРЪЗКА С ВСЯКАКВА ИГРАЛНА ПАРИ. За да премахнете някакво съмнение, това ограничение също се отнася за жителите и гражданите на други нации, разположени в забранено правосъдие. ФАКТЪТ, ЧЕ САЙТЪТ Е ДОСТЪПЕН В ЗАБРАНЕНА ЮРИСДИКЦИЯ, ИЛИ СОФТУЕРЪТ Е ПРЕДОСТАВЕН В ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК НА ЗАБРАНЕНА ЮРИСДИКЦИЯ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНИ КАТО ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СОФТУЕРА. НЯКОИ ПОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ТОЗИ ОГРАНИЧЕНИЯ (ЗА ПРИМЕР, ИЗПОЛЗВАНЕ НА VPN, ПРОКСИ ИЛИ ПОДОБРЕНА УСЛУГА, КОЯТО МАСИРА ИЛИ МАНИПУЛИРУВА ИДЕНТИФИКАЦИЯТА НА ВАШЕТО РЕАЛНО МЯСТО, МЯСТО ИЛИ МЯСТО НА ПРЕБИВАВАНЕ ИЛИ НАПРАВЯНЕ НА ЗАЛОЗИ ИЛИ ВАГА, ИЗПОЛЗВАЩИ СОФТУЕРА ЧРЕЗ ТРЕТА СТРАНА, ИЛИ ВЪВ ВРЪЗКА С ТРЕТИ СТРАНИ, НАСТАНЯВАНИ В ЗАБРАНЕНА ЮРИСДИКЦИЯ, Е НАРУШЕНИЕТО НА НАСТОЯЩОТО СПОРАЗУМЕНИЕ И МОЖЕ ДА СЪЗДАВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ако това се случи, или имаме разумни основания да се съмняваме, че се намирате в някоя от забранените юрисдикции, това може да доведе до затваряне на сметката ви, без задължението да ви предостави предварителна нотификация, замразяване на фондовете и предоставяне на ПРИЛОЖИМИТЕ ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДАВАЧА И / ИЛИ СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ, ВСИЧКИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С ПРИЛОЖИМОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, И ВАШИТЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ЩЕТИ ИЛИ ЗАГУБИ, СВЪРЗАНИ С ТЯХ.

ИЗГОТВЯНЕ НА УЕБСАЙТ НА ВСЯКА ГУМА, ПРЕДОСТАВЕНА ОТ ПРОДАВАЧА, КОЕТО СЕ СПОРАЗУМЯТ С УСЛОВИЯТА НА ТОЗИ СПОРАЗУМЕНИЕ. АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С НИКАКВИ УСЛОВИЯ НА ТОЗИ СПОРАЗУМЕНИЕ, НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТЕ УСЛОВИЯТА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ, ИНСТАЛИРАНЕ ИЛИ ДРУГО УПОТРЕБА СОФТУЕРА.

1. Определения

Следните думи и термини, използвани в настоящото споразумение, имат следните значения, освен ако контекстът не посочва друго:

1.1. "Програми за помощ"Означава всеки изкуствен интелект, включително, без ограничение," роботи "и / или всяка друга компютърно генерирана програма, използвана за взаимодействие със Софтуера в помощ или вместо играч.

1.2. "Права на ИС"Означава всякакви и всички права на интелектуална собственост, от всякакъв вид или характер, включително, без ограничение, патент, авторско право, права върху дизайн, търговски марки, права на база данни, приложения за някое от горепосочените, морални права, ноу-хау, търговски тайни имена на домейни, URL адреси, търговски наименования или други права на интелектуална или индустриална собственост (и всякакви лицензи във връзка с едни и същи), независимо дали са регистрирани или могат да се регистрират, и дали съществуват в някоя конкретна страна или държави или други част от света.

1.3. "Онлайн игри"Означава нашата система за хазарт по интернет в уебсайта и свързаните с тях услуги и хазартни дейности (включително, но не само, онлайн казино игри), предлагани на уебсайта.

1.4. "Профил на играча"Означава лична сметка, открита от физическо лице и поддържана с нас, за да позволи на този човек да играе онлайн игри.

1.5. "Софтуер"Означава софтуера, който се изисква да бъде изтеглен, достъпен или по друг начин използван от Вас от Уебсайта с цел участие в онлайн игрите, включително свързаната с тях документация и включително подобрения, модификации, допълнения, преводи или актуализации на такъв софтуер.

1.6. "Us","We","НашатаИ подобни термини означават BGO Entertainment Limited

1.7. "уебсайтОзначава www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com и всички свързани сайтове, на които онлайн игрите са достъпни чрез връзки или друг начин за достъп.

1.8. "Вие","ВашиятИ подобни термини означават потребителя на Софтуера, изтеглен от Уебсайта.

2. Предмет на споразумението

Правилата на онлайн игрите са на разположение на https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions и в други раздели на Софтуера и на Уебсайта, включително (но не само) правила, описващи как да играете онлайн игри, турнири и всякакви други правила, регулиращи определена игра, събитие и турнир. Всички такива правила са включени и включени в срока и условията, посочени тук.

3. Лиценз за използване на софтуера; Ограничения

3.1. С настоящото Ви предоставяме ограничени, лични, непрехвърляеми, неизключителни, световни (с изключение на посочените по-долу) лицензи за изтегляне, достъп и използване на Софтуера на Вашето устройство, за да играете Онлайн Игрите, в съответствие с това споразумение.

3.2. Този лиценз се прилага само за обектен код на Софтуера (т.е. компилираната, сглобена или машинно изпълнима версия на Софтуера) и не ви предоставя никакви права по отношение на изходния код на Софтуера.

3.3. Независимо от всичко противоположно тук, лицата, намиращи се в Забранените юрисдикции, нямат право да използват Софтуера по какъвто и да е начин или във връзка с игра с реални пари. За да се премахнат всякакви съмнения, това ограничение се отнася и за жителите и гражданите на други нации, докато се намират в забранена юрисдикция. Този лиценз не се прилага и не ви позволява да използвате Софтуера в или от някакви забранени юрисдикции, както и факта, че уебсайтът е достъпен в забранена юрисдикция или че Софтуерът се предоставя на официалния език на забранена юрисдикция , не се тълкуват като лиценз за използване на Софтуера в такава забранена юрисдикция. Всеки опит за заобикаляне на това ограничение (например чрез използване на VPN, прокси или друга подобна услуга, която маскира или манипулира идентифицирането на Вашето реално местоположение, или чрез предоставяне на фалшива или подвеждаща информация относно вашето местоположение, гражданство или място на пребиваване, или чрез поставяне на залози или залози, използващи Софтуера чрез трета страна или от името на трета страна, намираща се в забранена юрисдикция) е нарушение на това споразумение и може да представлява престъпление съгласно приложимите закони. Ако стане ясно, или имаме основателни причини да подозираме, че се намирате в някоя от забранените юрисдикции, това може да доведе до Затваряне на профила Ви от играча, без да ви задължава да ви предоставя предварително известие, замразяване на средствата в него и осигуряване на приложимите подробности за доставчика и / или съответните органи, всички в съответствие с приложимото законодателство, и Вие ще бъдете отговорен пред нас за щети или загуби, произтичащи от това. ДЪЛЖИМЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАНЕ И ПРОВЕРЕТЕ РЕДОВНО НАШИЯ УЕБСАЙТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СПИСЪКА НА ЗАБРАНЕНИТЕ ЮРИСДИКЦИИ.

3.4. Запазваме всички и всички права, които не са изрично предоставени в раздел 3.1 по-горе. Освен това, Вие не сте допуснати и Вие се съгласявате да не разрешавате или да помагате на други хора да:

3.4.1. използване, копиране, модифициране, създаване на производни произведения от или разпространение на Софтуера, всяка негова част или всяко копие, адаптация, транскрипция или сливане на част от него;

3.4.2. декодира, реконструира, разглобява, декомпилира или по друг начин превежда или конвертира Софтуера или част от него;

3.4.3. прехвърляте, отпускате, отдавате под наем, прехвърляте, отдавате под наем или по друг начин преотстъпвате Софтуер;

3.4.4. да премахвате всички авторски права, собственост или подобни съобщения от Софтуера (или всякакви копия от него);

3.4.5. да оперират със Софтуера или част от него в полза на или от името на трета страна, включително чрез „табло за обяви“, онлайн услуга или дистанционно набиране, услуги на доставчик на приложни услуги, услуги на доставчик на интернет услуги, договорености за споделяне на време, аутсорсинг услуги или услуги на бюро;

3.4.6. да копирате или превеждате всяка потребителска документация, предоставена онлайн или в електронен формат;

3.4.7. влизане, достъп или опит за влизане или достъп до нашата система за сигурност или по друг начин да се намесва (включително, но не само, роботи и подобни устройства) със Сайта или да се опита да направи каквито и да било промени в Софтуера и / или функции или техните компоненти; или

3.4.8. да използвате всякакви програми за помощ във връзка със Софтуера и / или онлайн игрите. Забранено е всяко взаимодействие в рамките на Онлайн Игрите, което не е пряк резултат от Лично използване на Софтуера за целта, за която е предназначена.

3.5. Вие приемате и приемате, че Ние можем да предприемем стъпки за откриване и предотвратяване на използването на програми за помощ. Тези стъпки могат да включват, но не се ограничават до, преглед на софтуерни програми, изпълнявани едновременно със Софтуера на Вашето устройство. Вие се съгласявате, че няма да се опитвате да заобиколите, да се намесвате или да блокирате такива стъпки, включително, без ограничение, използването на софтуер на трети страни, който заобикаля, пречи или блокира такива стъпки. Всеки опит за ограничаване на нас по този въпрос ще ни даде право незабавно да преустановим наличието на Софтуера за Вас и Вие незабавно ще загубите всички печалби.

3.6. Вие приемате и приемате, че всички права върху интелектуална собственост, право на собственост и интерес към Софтуера, включително и за всяка промяна, подобрение, адаптиране, превод или друга промяна или допълнение към Софтуера, принадлежат изключително на Продавача, дори и ако той е разработен относно идеи, предложения или предложения от Вас или от която и да е трета страна. С приемането на това споразумение Вие неотменимо прехвърляте на Продавача всички права, право на собственост и интерес, които може да притежавате или да придобиете в тези права, включително, без ограничение, патент, авторско право, търговска марка, търговска тайна или ноу-хау и да се съгласи да подпише и достави на Продавача документи, които Доставчикът счита за желателно да докаже или да възложи прехвърлянето на всички горепосочени права на Продавача. Вие се съгласявате да не се опитвате, пряко или косвено, да анулирате по каквато и да е причина, или да твърдите, или да подпомагате твърдението на други, че правата, правото на собственост или участието в Софтуера принадлежат на трета страна, различна от продавача, или че те нарушават правата на интелектуална собственост на други лица.

4. Вашето задължение да проверявате законността на използването

Потвърждавате, че сте навършили 18 години или по-възрастни, и във всички случаи на законна възраст, определени от законите на страната, в която се намирате. Също така потвърждавате, че сте запознати с правните въпроси, свързани с функционирането на сайтовете за онлайн хазарт, и че разбирате, че Ние и продавачът не гарантираме по никакъв начин или по начин, по който използването на Софтуера за целите на хазарта, като този термин се разбира в индустрията, е легален във всяка юрисдикция.

Като се имат предвид промените в правния статут на онлайн хазарта в различни юрисдикции, Вие се задължавате да проверите законността на Вашето участие в Онлайн Игрите и използването на Софтуера във всяка юрисдикция, която е приложима за Вас и да направите същото само в съответствие с всички приложими закони и заповеди на всеки компетентен орган.

5. Отказ от гаранции

СОФТУЕРЪТ СЕ ДОСТЪПЕН НА ВАС, СЪДЪРЖА НА "КАКВО Е", БЕЗ НИКАКВИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ГАРАНЦИИ ИЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА, ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ, ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ ИЛИ ДРУГИ.

НИЕ И ПРОДАВАЧА, И ВСИЧКИ ТЯХОВИ АФИЛИАТИ И СВЪРЗАНИ СЕ СТРАНИ, НИКАКВИ ИЗКЛЮЧВАТЕ И ОТКЛЮЧВАЙТЕ ВСИЧКИ И ВСИЧКИ УСЛОВИЯ, УСЛОВИЯ И ГАРАНЦИИ (ВКЛ. НА ПРЕДОСТАВЯНЕТО, НИЕ И ПРОДАВАЧЪТ НЕ ГАРАНТИРАМЕ, СРЕЩУ ДРУГИ НЕЩА, ЧЕ (А) СОФТУЕРЪТ ЩЕ БЪДЕ НЕЗАВИСИМ, (Б) ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА СОФТУЕРА ЩЕ БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕНА ИЛИ БЕЗПЛАТНА, ИЛИ КАТО ДЕФЕКТИ В СОФТУЕРЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН, ИЛИ СОФТУЕРЪТ Е БЕЗПЛАТЕН VIRUS; (В) СОФТУЕРЪТ Е ОТДЕЛНО КАЧЕСТВО ИЛИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КОНКРЕТНА ЦЕЛ; ИЛИ (D) ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАШЕТО НА СОФТУЕРА С ВСЕКИ ДРУГИ СОФТУЕР, или с неподходящ хардуер, НЯМА ПРИЧИНА ЗА СОБСТВЕНОТО УСТРОЙСТВО ИЛИ ЗА ДРУГИ СОФТУЕР.

В СЛУЧАЙ НА КОМУНИКАЦИИ ИЛИ ГРЕШКИ В СИСТЕМАТА, СВЪРЗАНИ СЪС СОФТУЕРА, НИ НИ НИТО НИ ПРОДАВАЧА, НИ СЪВМЕСТИТЕЛИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ СТРАНИ няма да бъдат ОТГОВОРЕНИ ЗА ВСИЧКИ ТРЕТИ СТРАНИ ЗА РАЗХОДИ, РАЗХОДИ И ИЗИСКВАНИЯ ИЛИ РЕЗУЛТАТИ ОТ грешки.

НИ НИ НИ НИ НИ НИ НИ НЕ СВЪРЗВАМЕ СЕ СЪС СВЪРЗАНИТЕ СТРАНИ ИЛИ НИКАКВА ТРЕТА СТРАНА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ (ИЛИ НЕ) ПРОДАВАЧЪТ ИЛИ ЛИ ТРЕТА СТРАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ТАКИТЕ ПЛАЩАНИЯ ИЛИ ДРУГО ВЪПРОСИ ВЪВ ВРЪЗКА С ТАКИТЕ ПЛАЩАНИЯ.

С настоящото потвърждавате, че не е в Нашия контрол как Софтуера се използва от Вас. Вие зареждате и използвате Софтуера на свой собствен риск и в никакъв случай не носим отговорност пред Вас за каквато и да е пряка, последваща, случайна или специална повреда или загуба от какъвто и да е вид (освен телесна повреда или смърт в резултат на нашата небрежност).

6. Поверителност

Софтуерът включва непублична и поверителна информация, която е тайна и ценна за нас или за доставчика. Вие се съгласявате, докато използвате Софтуера и след това, (а) да държите цялата такава поверителна информация строго поверителна; (б) да не разкрива такава поверителна информация на трета страна и да не използва такава поверителна информация за други цели, освен за участие в Онлайн игри. Освен това се съгласявате да предприемете всички разумни стъпки по всяко време, за да защитавате и пазите поверителна такава поверителна информация.

7. Вашите гаранции и изявления

Вие ни гарантирате, че:

7.1. Вие не сте жител на някой от Забранените юрисдикции;

7.2. Вие сте навършени 18 години или по-възрастни и във всички случаи на законна възраст, определени от законите на страната, в която се намирате; и

7.3. Проверили сте законосъобразността на Вашето участие в Онлайн игрите и използването на Софтуера във всяка юрисдикция, която е приложима за Вас, и установихте, че същото е законно в такива юрисдикции съгласно всички приложими закони и заповеди на всеки компетентен орган.

8. Промени в настоящото споразумение

8.1. Можем да правим промени в настоящото споразумение по всяко време, по наше усмотрение. Такива промени влизат в сила от датата, посочена от нас на Уебсайта, независимо дали сме Ви уведомили конкретно за такива промени. Затова е важно да влезете в уебсайта от време на време, за да проверите дали има уведомление за промяна.

8.2. Вие се съгласявате да бъдете единствено отговорни за информирането за такива промени. Ако продължите да използвате Софтуера или Онлайн Игрите след датата на влизане в сила на определени промени (независимо от начина, по който сме уведомили за такива промени), Вие се съгласявате да се обвържете с тези промени, независимо дали сте имали действително известие или имате прочетете съответните промени. Ако не сте съгласни да бъдете обвързани от съответните промени, не трябва да продължавате да използвате Софтуера или Онлайн игрите.

9. Срок и прекратяване

9.1. Това споразумение е в сила и е задължително за Вас от момента на приемането Ви и остава в сила, освен ако не бъде прекратено в съответствие с разпоредбите на настоящото споразумение.

9.2. Можете да прекратите настоящото споразумение с незабавно действие по всяко време, при спазване на условията на раздел 9.4. Прекратяването от Вас ще се извърши, като ни изпратите писмено уведомление за прекратяване на Вашето участие на Уебсайта и Онлайн Игрите и затваряне на Вашата сметка при Нас.

9.3. Ние можем да прекратим настоящото споразумение с незабавно действие по всяко време, чрез писмено уведомление до Вас.

9.4. При всяко прекратяване на това споразумение, независимо дали от Нас или от Вас, Вие се съгласявате и приемате, че (i) Вашите права за използване на Софтуера незабавно се прекратяват и (ii) Вие ще прекратите всяко използване на Софтуера и (iii) ) Ще премахнете софтуера от компютъра, твърдите дискове, мрежите и други материали за съхранение.

10. Няма искания срещу продавача; Ограничаване на отговорността

10.1. Вие разбирате и се съгласявате, че ние ще бъдем единствено отговорни пред Вас съгласно това споразумение, и докато Вашите ангажименти по това споразумение са в полза на Продавача, неговите филиали и свързани лица (и следователно могат да бъдат приложени и от тях), Продавачът неговите филиали и свързани лица не са страни по това споразумение и няма да бъдат отговорни за каквито и да било вреди, причинени на Вас или на трета страна, независимо от формата на действие, независимо дали е в договор, непозволено увреждане (включително небрежност), отговорност или друго.

10.2. Вие сте свободни да изберете дали да изтеглите и използвате Софтуера. Ако го направите, Вие потвърждавате, че го правите с пълното разбиране на това споразумение, включително разпоредбите на този раздел 10, и на свой собствен риск. НИ НИ НЕ СЕ НИ (и за избягване на съмнение, също и Доставчик) ИЛИ НИКАКВИ ИЗВЪРШВАЩИ СЪЩЕСТВА И СВЪРЗАНИ СЕ СТРАНИ:

10.2.1. ДА БЪДЕТЕ ОТГОВОРЕНИ ЗА ВСЯКАКВИ ПОСЛЕДВАЩИ, НЕПРЕКИ, СЛУЧАЙНИ ИЛИ СПЕЦИАЛНИ ЩЕТИ ИЛИ ЗАГУБИ ОТ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ; ИЛИ ЗАГУБА НА БИЗНЕС, ПЕЧАЛБИ, ПРИХОДИ, ДОГОВОРИ ИЛИ ОЧАКВАНИ ИКОНОМИ; ИЛИ ЗАГУБА ИЛИ ПОВРЕДА ОТ ИЗЧИСЛЯВАНЕ, УВРЕЖДАНЕ ИЛИ КОРУПЦИЯ НА ВСЕКИ ДАННИ; или

10.2.2. ДА БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ВСЯКАКВИ И ВСИЧКИ ПРЕТЕНЦИИ ОТ ВСИЧКИ ВРЕМЕНИ ИЛИ ОТНОСНО ТОЗИ СПОРАЗУМЕНИЕ, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОД ДОГОВОРА ИЛИ БЕЗ ТЕОРИЯ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, ЗА ПОВРЕДИ ОТ НИВО И ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ВАС ЗА ЦЕЛИ НА ИГРАТА, ИЛИ (Б) € 1,000 (ЕДНА ХИЛЯДА ЕВРО).

11. Използване на лична информация

Ние ще използваме Вашата лична информация само в съответствие с нашата политика за поверителност, която е изложена изцяло на уебсайта („Политика за Поверителност"). Запазваме си правото да променяме Политиката за поверителност по всяко време. Въпреки това, ние си запазваме правото да Ви помолим да ни предоставите допълнителни подробности и всяка такава допълнителна информация ще остане поверителна. Освен това си запазваме правото при определени обстоятелства да разкриваме някои подробности на съответните органи, ако това се изисква от закона, държавно ръководство или регулаторен орган. При спазване на разпоредбите на Декларацията за поверителност, това право да разкрива лична информация на органи или органи, чиято цел е да разследва изпирането на пари, измамите и друга престъпна дейност, ще бъде в степента, изисквана от закона.

12. Вашите отговорности

Вие няма да прехвърляте по никакъв начин Вашите права по този договор без нашето предварително писмено съгласие.

13. Запазване на права

13.1. Ние си запазваме правото да:

13.2. да променяте, спирате, премахвате, променяте или добавяте игра или турнир в онлайн игрите.

13.3. Ние можем по всяко време да разкриваме определена лична информация на Ваша собственост на трети страни в съответствие с нашата Политика за поверителност.

13.4. Ние можем по всяко време без предизвестие да прекратим Вашето използване на Онлайн Игрите и да блокираме Вашия акаунт на играч, ако считаме, че Вие нарушавате някое от условията и разпоредбите на това споразумение или че Вие по друг начин действате незаконно. При такива обстоятелства няма да имаме никакво задължение да Ви възстановим или по друг начин да Ви възстановим средствата по сметката на вашия играч.

14. Общи разпоредби

14.1. Приложимо право. Изграждането, валидността и изпълнението на това споразумение ще се ръководят от законите на Англия.

14.2. Компетентни съдилища. Всяко съдебно производство, произтичащо от или свързано с това споразумение, подлежи на юрисдикцията на съдилищата в Лондон, Англия. Това обаче не бива да ни пречи да предявяваме каквито и да е искове пред съда на друга юрисдикция за налагане на иск или подобно освобождаване.

14.3. Делимост. Незаконността, недействителността или приложимостта на която и да е част от това споразумение няма да засегне законността, валидността или приложимостта на останалата част.

14.4. Език. Английската версия на това споразумение ще има предимство пред всяка друга езикова версия, издадена от нас.

14.5. Няма задание от Вас. Нямате право да прехвърляте това споразумение или каквито и да било права или задължения по настоящото споразумение към друга страна.

14.6. Приоритет. Това споразумение ще има предимство в случай на конфликт между настоящите условия и всички други споразумения или документи, споменати тук или използвани във връзка със Софтуера.

14.7. Бележки. Вие се съгласявате да получавате съобщения от нас в електронна форма. Електронните съобщения могат да бъдат публикувани на страниците на Сайта или на съобщенията / помощните файлове на Вашето клиентско приложение или да бъдат доставени на Вашия e-mail адрес. Всички съобщения в електронен или хартиен формат ще се считат за "писмени" и са получени не по-късно от пет работни дни след публикуването или разпространението, независимо дали сте получили или получили такова съобщение. Ние си запазваме правото, но не поемаме задължение, да предоставяме комуникации на хартиен носител. Всички известия, които трябва да бъдат предоставени в писмен вид на нас, или всякакви въпроси, свързани с това споразумение, трябва да бъдат адресирани до support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Играй сегаhttps://www.vegasluck.com

Активни бонуси

Обща сума: 96
115 лоялни безплатни завъртания! на Вегас Luck 30X Залог изисквания £ 745000 Макс CashOutadditional бонус: Eur 660 безплатни пари в брой на футбол Frenzy Rtg игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 225 FREE CASINO CHIP в Вегас Късмет 50x Изисквания за залог € 312000 Максимално тегленеДопълнително казино бонус: EURO 310 Няма депозит за казино слотове в Трансилвания ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 705 турнир във Вегас Късмет 33x Играй през Казино $ 595000 Макс ПаричниОсновни бонус: £ 835 без бонус код на слот игра на Валхала Wazdan ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

EUR 2200 Без депозит в Вегас Късмет 45X WageringEUR 430000 Макс паричен изходящ бонус: 265 БЕЗПЛАТНИ завъртания на стария рибар Bally Wulff слот ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

ЕВРО 510 Без депозит в Вегас Късмет 33x Играй чрезНашата 604000 Макс пари навънНапред Бонус: 35 Безплатни завъртания без депозит на Elfstedenkoorts ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 450 Мобилен фрийрол слот турнир във Вегас Luck 66X Играйте през Казино $ 663000 Макс ОттеглянеИзключителен казино бонус: € 395 Безплатно казино чип на Arcade Wazdan Slot Game ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

490% бонус за казино мач в Вегас Късмет 45x Залог € 505000 Макс ПаричниОтрицарски бонус: 15 Лоялност Безплатни завъртания! на круша с русалка и ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

195 пробен завъртания в Вегас късмет 40x залог $ 135000 Макс парични outadditional бонус: 245 безплатни завъртания на луд нещо ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

33 безплатни завъртания в Вегас Късмет 40x Залагания $ 522000 Макс CashOutadditional бонус: € 2080 Без депозит бонус казино на Castle Builder Ii Rabcat игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

85 Безплатни завъртания без депозит в Вегас Късмет 55x Играйте през Казино $ 470000 Макс ОттеглянеНапред Казино Бонус: 985% Бонус за първи депозит за Nouveau Riche ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 580 Безплатно казино билет в Вегас Късмет 30x Играйте през казино € 539000 Макс паричен ексклузивен бонус: Eur 2930 Без депозит Бонус за класа Бум игри 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

55 безплатни завъртания без депозит казино във Вегас Късмет 35x залог $ 343000 Максимум С изтегляне на бонус: 50 Безплатно казино се завърта върху пари Magic ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

30% Мач бонус Казино във Вегас Късмет 30x Залагания $ 306000 Макс ОттеглянеИзключителен казино бонус: 245 БЕЗПЛАТНО завъртане на Майкъл Джексън Крал на поп Bally Slot игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 4010 Без Депозит Бонус Казино във Вегас Късмет 33X Залагания € 652000 Макс пари навънИзключителен казино бонус: $ 4025 НЕ ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на пролетната почивка Microgaming слот игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

225 безплатни завъртания без депозит в Вегас Късмет 50x Играйте през казино € 520000 Макс паричен бонус: Eur 165 Безплатно казино чип на Микеланджело ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

£ 99 безплатен казино билет в Вегас Късмет 55X Играйте през Казино $ 922000 Макс пари в бройДопълнително Казино Бонус: 765% Най-добър бонус казино за регистрация на Gemix Playn Go слот игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

66 Безплатно казино завъртания във Вегас Късмет 55x Залог € 920000 Макс ОттеглянеСпециален бонус: Eur 4825 без депозит казино бонус на Fortunes Of The Amazons Казино слотове Amaya ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

770% Бонус за добре дошли във Вегас Късмет 44x Играйте през Казино € 940000 Макс Оттегляне допълнителен бонус: 925% Мач бонус на Black Bull Simbat ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 1900 НЕ ДЕПОЗИТ БОНУС КАЗИНО в Вегас Късмет 33x Изисквания за залог $ 193000 Макс ОттеглянеНапред Казино Бонус: 740% Най-добър бонус казино за регистрация в парцали за богатство ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

EURO 540 турнир във Вегас Късмет 45x Играй чрезНашия 285000 Макс паричен допълнителен бонус: 105 Лоялни безплатни завъртания! на викингите Слава Спиноменна казино слотове ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Безплатни завъртания за 130! в Вегас Luck 33X Wager € 54000 Макс ОттеглянеСпециален бонус: $ 215 Казино чип в Thunder Reels Playson Slot Game ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

450% Мач бонус казино във Вегас Късмет 55x Играйте чрезEURO 62000 Макс CashOutextra бонус: $ 55 казино турнири фрийрол на Призраци на Коледа ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 820 Безплатен турнир по казино във Вегас Късмет 40X WagerEur 162000 Макс CashOutExclusive Бонус: € 920 онлайн казино турнир в него, за да го спечели ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 2195 без депозит казино бонус във Вегас Късмет 60x Играйте чрез казино € 162000 Макс С изтегляне на бонус: £ 222 Безплатно казино на чипове на Highway Kings Pro Playtech Slot ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 65 Онлайн Казино Турнир във Вегас Успех 40x Залагания £ 50000 Макс С изтеглянеспециален бонус: EURO 3745 Без депозит на Биг Бен ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

205 Безплатни завъртания без депозит казино във Вегас Късмет 77X Играйте през Казино € 779000 Максимално ТегленеЕкстра Казино Бонус: € 395 без депозит бонус на Beach Party Wazdan Игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

£ 635 казино чип във Вегас Късмет 55x Играйте през казино € 347000 Макс ОттеглянеСпециален бонус: £ 330 БЕЗПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на Злато Ahoy Nextgen Gaming Casino Slots ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

565% Бонус за мач в Вегас Късмет 77x Играйте през Казино € 208000 Макс ОттеглянеЕксклюзивен бонус: EUR 3955 Без депозит казино бонус за Big Buck Bunny ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

225 Пробни завъртания във Вегас Късмет 40X Залагания £ 506000 Макс паричен аутспециален бонус: EUR 550 БЕЗПЛАТЕН КАЗИНО ЧИП на пожарникарска богиня Вдъхновен Gaming Casino Slots 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

15 лоялни безплатни завъртания! в Вегас Късмет 65x Залог изисквания $ 804000 Макс ОттеглянеНапред Казино Бонус: 835% Казино мач бонус на Fu Dao Le ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 940 Казино турнир във Вегас Късмет 50X Залагания € 715000 Максимално ТегленеДопълнително Казино Бонус: Eur 4080 Без бонус код на Super Jackpot Party Wms Slot игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 170 турнир във Вегас Късмет 77X Залагания £ 783000 Макс ОттеглянеДопълнителен Казино Бонус: $ 4090 без депозит на казино слотове Alchemist Novomatic ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

EURO 1695 Без депозит в Вегас Късмет 30x Залог € 148000 Макс пари навънЕксклюзивен бонус: Eur 195 Мобилен фрийрол слот турнир на Hot Factor Казино слотове ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

265 FREE Chip Casino в Вегас Luck 30X WagerEur 142000 Макс С изтегляне на бонус: $ 3645 без депозит бонус код на мексикански слотове ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

850% казино мач бонус във Вегас Късмет 55x WagerEur 64000 Макс парични изплащанеСпециален бонус: Eur 430 Безплатно казино турнир на Crazy Camel Cash Rival Casino Slots ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 470 турнир във Вегас Късмет 44x WageringEur 420000 Макс пари в бройДопълнително Казино Бонус: 205 БЕЗПЛАТНИ завъртания на Lucky Rose ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 535 Безплатно казино турнир във Вегас Късмет 60X Играйте чрезЕВНЕШНО 138000 Макс парични добавкиДопълнителен Бонус: 180 Безплатни завъртания в момента на Rapunzels Tower Quickspin Казино слотове ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

200 Безплатни завъртания без депозит казино във Вегас Късмет 35X Залог за € € 583000 Макс CashOutExclusive Казино Бонус: EUR 2930 Без депозит бонус казино на слот игра с екстремни залози ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

£ 880 Ежедневен турнир за фрийрол в Вегас Luck 30X Wager $ 35000 Макс CashOutadditional бонус: 10 безплатни завъртания без депозит казино на Jungle Spirit Call ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

170% Мач бонус казино във Вегас Късмет 55x Залог € 8000 Макс CashOutДопълнителен Бонус: $ 945 Мобилен фрийрол слот турнир на Година на Маймуната ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 355 турнир във Вегас Успех 30x Залагания $ 11000 Макс ОттеглянеДопълнителен бонус: 175 FREE се върти на Reel of Fortune ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 55 FREE чип във Вегас Късмет 55x Залагания $ 387000 Макс Оттеглянедопълнителен бонус: 275% Мач бонус Казино на Burning Heat Merkur Slot игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 980 казино турнири фрийрол във Вегас Късмет 65X Играйте през CasinoEURO 508000 Макс ОттеглянеНапред Казино Бонус: 740% Мач в казино на Magic Target Deluxe Wazdan игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

ЕВРО 285 Казино турнири фрийрол във Вегас Късмет 50X Играйте през Казино £ 757000 Макс С малък ексклузивен бонус: € 2915 Без Депозит Бонус Казино на Феникс Играйте 27 Wazdan Играта ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 170 FREE CHIP CASINO в Вегас Luck 45X Играйте през CasinoEUR 913000 Макс паричен ексклузивен бонус: £ 99 Ежедневен фрийрол слот турнир на Moonshine ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 4845 Без депозит Бонус код във Вегас Късмет 30X Залог € 536000 Макс CashOutДопълнителен бонус: 590% Най-добър бонус казино за регистрация в 50 Dragons Aristocrat Slot ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 570 Казино турнир във Вегас Късмет 65X WagerEur 640000 Макс пари навънИзключителен казино бонус: £ 4540 Без депозит Бонус казино на зарове и рол ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

£ 155 безплатно казино чип във Вегас Късмет 55x Залог изискванияEUR 556000 Макс CashOutExclusive казино бонус: 680% Мач бонус по-горещо от горещите Ainsworth казино слотове ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 345 FREE CHIP в Вегас Късмет 65x Залагания € 853000 Максимално ОттеглянеДопълнителен бонус: 105 БЕЗПЛАТНИ завъртания на прекрасен г-н Грийн ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

195 безплатни завъртания казино във Вегас Късмет 65X Залагания € 163000 Макс ОттеглянеДопълнителен бонус: $ 1310 Без Депозит Бонус Казино на Повече Gold Diggin & ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 785 Казино турнир във Вегас Късмет 60x Играйте през Казино $ 988000 Макс пари навънСпециален бонус: EUR 640 Казино турнир на страховити казино слотове на Карнивал Нолимит Сити ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

EUR 260 БЕЗПЛАТНО Казино чип в Вегас Късмет 40X Играйте през $ 684000 Макс ОттеглянеИзключителен бонус: 115% Казино Добре дошъл Бонус на Роял Спинс Igt Slot игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

EUR 270 Безплатни пари във Вегас Късмет 45x Залог £ 642000 Максимален тегленедопълнителен бонус: $ 960 Мобилен фрийрол турнир за слотове на Ваканционна гара ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

44 безплатни завъртания казино във Вегас късмет 66X залог изискванияEUR 724000 Макс CashOutExtra казино бонус: 99 безплатни завъртания казино на Sinterklaas Simbat ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

315% Бонус за първи депозит в Вегас Късмет 65x Залог $ 748000 Макс пари навънЕксклюзивен бонус: 260 Безплатни завъртания на Beach Party ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

955% Бонус за депозит в Вегас Късмет 55x Играйте чрез казино € 468000 Макс паричендопълнителен бонус: € 2810 Без депозит Бонус Казино на Савана Кинг Генезис 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 115 Казино чип в Вегас Късмет 35x WageringEur 745000 Максимално Оттегляне допълнителен бонус: $ 4945 без депозит бонус код на слот машина на Клеопатра Gameart ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

€ 735 Без Депозит Бонус Казино във Вегас Късмет 60X Залог $ 782000 Макс ексклузивен бонус: € 770 Казино турнири фрийрол на Турбо Игра ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

105 Безплатни казино завъртания във Вегас Късмет 66X Играйте през CasinoEUR 981000 Максимално тегленеСпециален бонус: $ 22 Ежедневен фрийрол турнир за слот на Wild Berry ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 4575 Без депозит Бонус във Вегас Късмет 35X Играйте през $ 358000 Макс CashOutexclusive бонус: 565% бонус за казино мачове на Arcader ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

890% Бонус за депозит в Vegas Luck 35x Играйте чрез £ 730000 Max cash outСпециален бонус: EURO 105 Безплатен чип на Reel Fish ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 99 онлайн казино турнир във Вегас Късмет 44x Играйте през Казино $ 642000 Максимално ТегленеДопълнителен бонус: EUR 440 Турнир на камъни с камъни Endorphina ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

$ 360 Казино чип във Вегас Късмет 55X Залог за € 860000 Макс С малък ексклузивен бонус: € 370 безплатен чип казино на Fenix ​​Play ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

£ 330 Мобилен фрийрол слот турнир във Вегас Luck 55x Играйте през € 766000 Максимален Withdrawalexclusive бонус: EURO 3385 Без депозит Казино Бонус на Ji Xiang 8 ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Eur 340 казино чип във Вегас Luck 40x Играйте чрез CasinoEur 563000 Max CashOutExclusive Casino Бонус: € 785 НЕ ДЕПОЗИТ КАЗИНО БОНУС на Зевс 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Page 1 на 21 2

Ненадеждни бонуси

Обща сума: 0

За съжаление не е намерен казино бонус