Пост Бинго екранна снимка
Магазин RSS

Пош Бинго

Posh Bingo се захранва от софтуер, принадлежащ на Brigend Limited, който е изцяло притежавано дъщерно дружество на Cassava Enterprises (Гибралтар) Limited ("Cassava").

Cassava е щастлив да ви предостави услуги онлайн бинго с помощта на дистанционното си хазарт лиценз, издаден от правителството на Гибралтар да Cassava.

Всички игри на този сайт са напълно одитирани и подробно тествани честна игра и честните изплащания. Основните ни приоритети са Сигурност и поверителност.

Като част от нашия ангажимент към честна игра всички наши игрални софтуерни системи използват Генератор на произволни числа (RNG), за да се уверите, че всички резултати от резултата от играта са наистина случайни.

Играй сегаhttps://www.poshbingo.co.uk

Активни бонуси

Обща сума: 3
Играйте нашата месечна £ 3,000 игра и завършете месеца си на високо! Завършете месеца си, като се присъедините към нашата месечна £ 3,000 игра и спечелете допълнителни пари в брой, стил на бинго! Тази вълнуваща игра се играе на последната Frida ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Основни T & C: Само нови играчи. Депозит мин. £ 10 - получите 250% Бинго Бонус (максимум £ 250). За да изтеглите печалбите, свързани с бонус бонус, заложите 2x на депозита + бонус фондове. Ограничения за теглене & ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Ненадеждни бонуси

Обща сума: 0

За съжаление не е намерен казино бонус