Bingo Loft екранна снимка
Магазин RSS

Бинго лод

Bingo Loft се захранва от софтуер, принадлежащ на Brigend Limited, който е изцяло притежавано дъщерно дружество на Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited ("Cassava"). Касава има удоволствието да ви предостави онлайн услуги за бинго под дистанционния лиценз за хазарт, издаден от правителството на Гибралтар в Касава. Всички игри на този сайт са напълно одитирани и подробно тествани честна игра и честните изплащания. Основните ни приоритети са Сигурност и поверителност.

Отговорна игра

Въпреки че знаем, че Bingo Loft е мястото, което трябва да бъде и същевременно знаем, че трябва да осигурим на играчите ни безопасна и отговорна среда за игри. Знаем, че е наша отговорност да Ви осигурим изключително забавно преживяване, но също така трябва да предотвратим натрапчиво използване и да предотвратим достъпа на непълнолетни до нашите игри. Като отговорна компания за игри ние се стремим да осигурим прозрачна защита на играчите.

 • Защита на непълнолетни
 • Предотвратяване на натрапчив хазарт

Защита на непълнолетните

В съответствие с Правителствената награда за игра на Гибралтар, ако не сте на възраст 18, нямате право да играете нашите бинго игри. Ние използваме усъвършенствани системи, които могат да проверят дали някой, който се опитва да играе нашите Бинго Игри, са малолетни и ние ги проследяваме, ако се опитат да играят на Бинго Лофт. Също така гарантираме, че не проектираме стаи за привличане на деца или юноши. Също така се уверяваме, че правим всичко възможно, за да ги обезкуражим от опита им да се присъединят към Bingo Loft. Ние обаче знаем, че интернет е лесно достъпен в много домове по целия свят. Знаем, че компаниите за игри и родителите трябва да работят заедно, за да предпазят децата ви да получат достъп до сметката ви в Bingo Loft. За да гарантирате безопасността на децата си, препоръчваме да инсталирате филтриращ софтуер, за да блокирате достъпа на непълнолетни до определени уебсайтове и програми. Още съвети за родителите:

 • Не оставяйте децата без надзор близо до компютъра, когато се изпълнява приложението за бинго.
 • Защитете вашите игрални програми с достъп до пароли.
 • Не позволявайте на лица под 18 да участват в каквато и да е хазартна дейност.
 • Съхранявайте данните си за потребителското име, паролата и начина на депозит на Bingo Loft извън обсега на деца.
 • Обучавайте децата си относно законността и потенциалните щети на непълнолетните хазартни игри.
 • Ограничете продължителността на времето, през което вашите деца харчат онлайн.

За съжаление, никоя система не е сигурна. Ако знаете човек под възраст 18, който е регистриран в Bingo Loft, моля, уведомете нашия екип за поддръжка незабавно на support@bingoloft.com

Предотвратяване на натрапчив хазарт

Бинго Лофт е тук, за да бъде забавна, отпускаща форма на забавление. Има обаче малък брой хора, които биха могли да бъдат обсебени от потенциалните парични печалби, които нашите игри предлагат. Изследванията показват, че само много малък процент от възрастното население е склонен към натрапчиви хазартни проблеми. Нашият екип в Bingo Loft е обучен по методи и техники за разпознаване и предприемане на подходящи действия, когато се натъкне на натрапчив или непълнолетен хазарт. Създадохме възможност за себе си да се изключите от играта на Бинго, ако смятате, че геймингът ви вече не е просто форма на забавление.

 1. За повече информация относно самоизключването, моля кликнете тук.
 2. Също така сме настроили инструменти, за да зададете свои собствени максимални лимити за депозитите, за да сте сигурни, че винаги играете в рамките на предварително зададени от Вас лимити. За повече информация относно настройката на лимитите за депозит моля кликнете тук.
 3. По Ваша заявка ще премахнем името ви от нашия списък с имейли.

Помня

 • Хазартът е форма на забавление. Това не е начин да забогатеете бързо и да изплатите дълговете си.
 • Хазартът е игра на късмета. Няма формули, които да гарантират печалбите.
 • Уверете се, че решението за хазарт е ваш избор.
 • Никога не се опитвайте да преследвате загубите си.
 • Проверявайте редовно сумите, които харчите.
 • Уверете се, че знаете правилата на игрите, които играете.

Както и много неща, това, което е приятно в умереност, може да бъде катастрофално в излишък. Ако подозирате, че може да имате проблем с хазарт, можете да потърсите професионална помощ от следните организации:

Играй сегаhttps://www.bingoloft.com

Активни бонуси

Обща сума: 2
Джакпот релаксацията започва тук ... Какъв по-добър начин да се отпуснете след натоварен ден, отколкото да играете за парични награди без депозит? Присъединете се към нас в Daily Dewind, където има всеки залагащ джакпот ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Искате ли да излезете с апартамента? Започнете с Вашия изключителен бонус за Добре дошли: Влезте в Bingo Loft Депозит £ 5 - £ 100 в Касиера Получете бонус за Добре дошъл 200% незабавно! Така че, ако ... 👁️ още >>

📁 Категория:

Създаден:

Изтича:

Ненадеждни бонуси

Обща сума: 0

За съжаление не е намерен казино бонус