1429 неоткрити морета


Този слот започва с последователност на отваряне в кабината на кораба. В центъра на кабината има бюро, което леко се люлее с движението на морето и ние затваряме съдържанието на бюрото, за да видим заглавието на слота и характеристиките, вписани на пергамент. Тогава картата на откритото море се разгъва на върха на пергамента - и тази карта, макар и да не е очевидна (вероятно поради картата, която действително е под лек ъгъл), действа като слот.
Трябва да се каже, че това е едно от най-впечатляващите изглеждащи слотове. Фонът на картата е изготвен в стил, подходящ за епохата, със земята във всичките четири ъгъла на слота, всеки ъгъл с ангел, който духа вятър над морето. Самото море заема по-голямата част от картата и това е мястото, където символите на слота се появяват, макар и не на барабаните, както обикновено се намирате, просто срещу морето. По време на играта има анимация, особено с разрастващата се дива, която вижда змия да вдигне кораба във въздуха. При кацане на функцията за безплатни завъртания ще видите и клип на морето в бурни морета, този кръг, поставен на много по-тъмен фон с мълнии, пресичащи символите. Саундтракът към този слот е идеален - всички звуци, съпътстващи слота, подобряват темата и това се подобрява само по време на функцията.
Този слот има един символ scatter, който може да ви донесе до 50 безплатни завъртания - това е основната характеристика на играта.

1429 неоткрити морета Обновено: Януари 16, 2019 Автор: Аамир Бери